|||The building is designed to complement the Kennedy Institute of Rheumatology and the NDM Research building|The main façade features a veil of horizontal aluminum bands, ensuring the building reads as a sibling to the adjacent NDM||
14 Aug 2014

Make gets go-ahead for Oxford Uni’s data institute

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture