|||||||Exteriors are clad in grey to complement the original building|The long rectangular first floor is used for heads-down study|Natural light streams in thanks to a deep-set elongated roof light|Robust grey meets the aesthetic challenge cast by the brick and cement original|Corten blocks obscure the windows|Yellow window reveals absolve what may have been an overbearing appearance||
03 Dec 2014

Jestico + Whiles’ school brings light to a tight space

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture