Francis Dzikowski/Esto|Francis Dzikowski/Esto|Francis Dzikowski/Esto|Francis Dzikowski/Esto|Francis Dzikowski/Esto|Francis Dzikowski/Esto||GlaxoSmithKline’s new HQ chucks out the cubicles|The building’s four smaller volumes are united by a central ‘street’|A maple spiral staircase is the office’s moment of dynamic drama|GSK moved to the redeveloped navy shipyards from two city centre towers|High-backed sofas compensate for the lack of privacy at open desks|Larger “kitchen table” spaces, for groups of eight to ten people to converse||
24 May 2013

GlaxoSmithKline in Philadelphia’s old navy yards

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Instagram


Workplace | Design | Architecture