Daniel Shearing|Daniel Shearing|Daniel Shearing|Daniel Shearing|Daniel Shearing|Daniel Shearing|Daniel Shearing||Derby’s council chamber; its timber ‘fins’ were inspired by radiogram|The floor extends under the drum-shaped chamber, maximising space|The chamber seating has been reconfigured to be more democratic|A sole survivor from the original fit out – the grand staircase|Corstophine + Wright’s glazed entrance contrasts with the red-brick original|The bridges to the main chamber double as comfortable breakout areas|Plastic sheep graze the roof of a meeting room in one of the atriums||
24 Jun 2013

Derby Council HQ by Corstorphine + Wright

Words by James McLachlan

Editor’s picks

BIG gives form to the future with its latest book release

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

7 highlights from Dubai Design Week 2020

Vestre takes a dip into the world of ownerless marine plastics

Expressway by General Projects brings flexible workspace to the waterfront

Instagram





Workplace | Design | Architecture