Anna Stocher and Bene|Anna Stocher and Bene||||||||Unabashed modernism in Vienna’s historic textile district, Bene’s office is impossible to ignore|The vertical shutters are a nod to the neighbour’s intricate baroque columns|The central open-air atrium|Brights lights, big showroom: Bene’s ground floor reception|A service desk is a midway meeting point between all floors|Pick a box, any box: Bene’s glass meeting cubes are colour-coded to create different moods|Partitioned desks have letterbox openings for better communication|Second floor breakout space with green woven flooring and magazine racks||
06 Dec 2010

Bene’s Vienna HQ by RATAPLAN-Architektur ZT GmbH

Words by James McLachlan

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture