BAE Systems|||||||The futuristic entrance to the reception building|“BAE Systems’ Living Room” – the sleek reception area|Large atrium spaces mean good natural lighting and ventilation|Hollow elements of the ‘folded’ structure have been glazed in|Building 608, one of two similar four-storey office buildings|The Post-it note that inspired the reception building’s design||

Editor’s picks

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Instagram


Workplace | Design | Architecture