|||||||||The Bali resort’s rooftop pool|VW+BS’s spectacular hotel development in Bali, with louvered timber facade|Voon Wong (standing) and Benson Saw (seated)|An as-yet-unbuilt, periscope-shaped office building in Singapore cantilevers over a historic shophouse|The cantilevered top floor will house a restaurant|The new practice office in Singapore (despite what Wong says, it has more than one chair)|The office’s brightly painted shophouse exterior|A new chair for Singapore-based furniture company Grafunkt||
15 Sep 2011

VW+BS’s adventures out east

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture