||||||||||Angular windows and concrete panels at irregular angles give the visual illusion of movement|A timber frame embedded into the grass, echoing the shapes of the building facade, gives a fairytale feel to the garden, as do skylights to the ground-floor corridor|View of the exterior at night|A cafe leading to the garden patio|The ground floor corridor has fissures in the ceiling for light and is where the Planet Krypton aesthetic comes into its own|The office floors have sweeping views over Porto from the irregular shaped windows|José António Barbosa (left) and Pedro Guimarães|Vizela health centre, 2001|The exterior of the municipal pools in Povoação, 2008||

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture