Philip Durrant|Philip Durrant|Philip Durrant|Philip Durrant||Thomson Reuters’ new space in Vinters’ Place, with on-brand orange ceiling|The company’s dotted logo has been reappropriated on glass screens|Naughtone’s Pinch stools turn a corridor into a more useable breakout space|Flashes of orange are repeated throughout – used here in ceiling recesses||
13 Apr 2012

Thomson Reuters by Scott Brownrigg

Words by Rachel Calton

Editor’s picks

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Instagram


Workplace | Design | Architecture