|||||||||Employees sit diagonally opposite one another, so they can talk without screens getting in the way|A 3m-long aquarium hs been built into the wall of the reception area|Informal meetings can be held in the custom-designed seating area|The desk modules combine to make one continous surface. Desk lamps help to create a more intimate feel|A CGI of a single desk|Select walls have been painted to focus the eye on distant points|The sleek white boardroom table with its contrasting bright chairs|The floor plan, showing the main work area and adjacent smaller offices||
14 Sep 2009

Syzygy HQ by eins:eins architekten

Words by Rachel Calton

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture