||||||||||||The orange glass porch designed to submerge visitors in a “warm, visionary world”|The mirrored reception desk reflects the chequered flooring, creating the illusion that the pattern continues|The open black stairway that allows light to filter through the space|The table in the black meeting room curls up “like a tongue” and continues up the wall with a large screen embedded in it|Each room is painted a different colour to reflect its use and create its own atmosphere|Yellow is used in the ‘concentration’ areas|The blue of the meeting rooms supports clear and productive thinking|A strip light placed at a jaunty angle|The floor is covered in bespoke carpet referencing the timber of the old floors|The top floor holds the ‘treehouse’ for relaxation|Formal areas are given a more subtle colour palette||
04 Sep 2014

Surreal office design for a historic house

Words by

Category: Interiors

Editor’s picks

Co-Working hub Spacemade looks to expand its presence in London’s West End

Bentley unveils new designs for the home office at Milan Design Week 2024

Ligne Roset partners with MycoWorks to increase its use of mycelium-based materials

Vitra replaces its iconic Eames Plastic Chair with a recycled plastic model

Arper launches new table collection designed by Doshi Levien

Digital Material Hub Renée Materials is on a mission to reduce waste and boost creativity

Office noise: The UK’s productivity pitfall

New community space designed by Artefact opens in North London

Novocastrian launches new lighting collection inspired by Britain’s railways

Interiors

New community space designed by Artefact opens in North London

TR Studio merges wellness and art in its latest project for Reform Athletica

Locke opens its first Swiss aparthotel with interiors designed by Sella

Note Design Studio creates Scandi-inspired showroom for Tarkett

HTA unveils new office space in Hackney Wick

Art Nouveau meets brutalism in this latest offering of The Hoxton Berlin

Silver Linings: The latest TOG workplace takes inspiration from London’s historic Silver Vaults

Silversquare Guillemins coworking space in Liège, Belgium embodies a mix of art and craft

London’s Oxford Street Evolution: The Parcels Building’s transformative interiors designed by Piercy&Co

Instagram





OnOffice | Design at Work