|||||||||Plenty of natural light floods in to the open plan work areas and informal meeting spaces|Bespoke joinery made of sterling board sections off the space|A new glazed façade helps give more openness to the industrial structure|A computer bar sits toward the back of the building|The scheme uses an abundance of Vitra furniture in the informal work areas|Tables and chairs provide local meeting options within separate zones|An example of where more joinery could have broken up the vast open plan space|A spiral staircase in the canteen leads up to a TV room with table football facilities||
08 Jun 2009

Student Loans Company offices by 3FOLD

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

A historic Milanese palace is transformed into a sleek, contemporary workplace by m2atelier

The role of artwork in the workplace and its impact on our wellbeing

Finland welcomes new design festival to Helsinki

Shim-Sutcliffe Architects and Atelier Ace bring a new vision of Toronto to life with Ace Hotel’s first Canadian location

MoreySmith Design Clockwise’s Latest Flexible Workspace in the Historic Generator Building

Biophilic design and a sustainable approach to reuse define a new shared workspace in London

Hello Wood creates a collection of boulder-like cabins in the Hungarian countryside

Feel Good Friday: The impact of prioritising our wellbeing on our creativity

MullenLowe Group’s new airy reception and cafe

Instagram





Workplace | Design | Architecture