|||||||View from reception into the sun-drenched lounge. The bespoke reception desk and bar is made of reclaimed timber and polished concrete|Street view of the three buildings that have been connected to form Red Bull’s new HQ|Openings between the ground-floor lounge (with a communal table by Naughtone) and reception give connection and buzz at street level|Staircases with glass balustrades now connect the office floors to each other and to the meeting rooms in the south-east corner|A newly formed atrium breaks up the office floors and ensures a light, airy feeling in the ground-floor lounge|Swirling skater manifestations decorate the glass walls of meeting rooms on the upper floors||
22 Jun 2010

Red Bull’s London HQ by MoreySmith

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

Soda Studio and TOG carve out sophisticated interior for all-new Brock House

Accessibility in the workplace must cater for all disabilities

Louis Denavaut imbues this Parisian office with understated elegance

Material Works Architecture completes sophisticated office project in Chiswick, London

Design key to rejuvenating out-of-town business parks

Art and its benefits in the workplace

Flat Move enables new ways of flexible space planning

Chicago Jazz: HHF and Kwong Von Glinow complete Swiss Consulate in Chicago’s Hancock Tower

Sam Chermayeff Office and Brandlhuber+ reimagine the delicatessen in Berlin

Instagram





Workplace | Design | Architecture