Roger Jaarsma|Roger Jaarsma|Roger Jaarsma|Roger Jaarsma|Roger Jaarsma|Roger Jaarsma|Roger Jaarsma||The pallets provide ornament as well as function to the office|There is space for eight workers in the entrance area – and 15 in the whole canalside office|Entrance area. The designers found that five pallets on top of each other was the perfect height for a desk|The staircase built from pallets, which have been sanded so they are nearly as smooth as a wooden floor|The upper floor is home to the management team, each of whom has a separate desk|A skylight bathes the management floor in natural light|The presentation and meeting room includes a boardroom table on wheels||
18 Oct 2010

Pallet project by Most Architecture

Words by

Category: Interiors

Editor’s picks

Co-Working hub Spacemade looks to expand its presence in London’s West End

Bentley unveils new designs for the home office at Milan Design Week 2024

Ligne Roset partners with MycoWorks to increase its use of mycelium-based materials

Vitra replaces its iconic Eames Plastic Chair with a recycled plastic model

Arper launches new table collection designed by Doshi Levien

Digital Material Hub Renée Materials is on a mission to reduce waste and boost creativity

Office noise: The UK’s productivity pitfall

New community space designed by Artefact opens in North London

Novocastrian launches new lighting collection inspired by Britain’s railways

Interiors

New community space designed by Artefact opens in North London

TR Studio merges wellness and art in its latest project for Reform Athletica

Locke opens its first Swiss aparthotel with interiors designed by Sella

Note Design Studio creates Scandi-inspired showroom for Tarkett

HTA unveils new office space in Hackney Wick

Art Nouveau meets brutalism in this latest offering of The Hoxton Berlin

Silver Linings: The latest TOG workplace takes inspiration from London’s historic Silver Vaults

Silversquare Guillemins coworking space in Liège, Belgium embodies a mix of art and craft

London’s Oxford Street Evolution: The Parcels Building’s transformative interiors designed by Piercy&Co

Instagram





OnOffice | Design at Work