Naho Kubota|Naho Kubota|Naho Kubota|Naho Kubota||Nylon partitions create foggy views into the adjoining workspace|Glass walls splice the long tables, creating sealed-off meeting space|Pleated felt wraps around the walls of one of the editing suits|Gauze and effect: light and sound can both penetrate the walls||
24 Jul 2012

Logan offices by SO-IL

Words by Dominic Lutyens

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture