Tim Crocker|Tim Crocker|Tim Crocker|Tim Crocker|Tim Crocker||Drake’s HQ combines showroom, stock room and offices in one|New Crittal windows restore a period look to the 1930s building|The traditional display cabinets were salvaged from the British Museum|Colour stands out against the monolithic, monochrome interiors|Glazed partitions allow the building’s various functions to better connect||
05 Mar 2014

HawkinsBrown for Drake’s, London

Words by James McLachlan

Editor’s picks

BDG architecture + design receives Gold for its ‘We Can WorKitOut’ concept

3 modern home office design ideas for inspiration

Ucon Acrobatics’ stylish and work-friendly backpacks reuse plastic bottles

Why purpose is key to successful businesses – and how you can find it

Very Good & Proper launches latest collection for homeworking

Batek Architekten completes new flagship store of CBD brand VAAY in Berlin

BIG gives form to the future with its latest book release

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

Instagram





Workplace | Design | Architecture