|||||||||A series of MDF and cedar movable cubes provide a semi-private space for meetings or solo creative work|Dentsu’s mission statement is splashed around the office. Here it’s written in marker pen on a wall that has been painted as a whiteboard surface|The reception on the fifth floor|Red vinyl-covered foam tubes mark the entrance to the Attik meeting room, which sits alongside the canteen|Equipped with beanbags and a wide upholstered bench, the library has scope for serious lounging action|The specification of white furniture wisely accentuates Amanda Levete’s base-building architecture|Where all the big deals are done: a ‘specially made metal number’ designed to resemble an aircraft wing|Bright green resin tiles travelling up the stairwell to the penthouse are a seriously eye-catching detail||
06 Sep 2010

Dentsu’s London offices by Interactive Space

Words by Helen Parton

Editor’s picks

At work with Monica Pedrali

Rolling Stock Yard by Squire & Partners brings industrial-aesthetic workspaces to King’s Cross

Noke Architects design jewellery boutique inspired by soft, fluid shapes

imm cologne launches 18th edition of Pure Talents Contest 2021

LOEHR’s new collection brings playful colour to functional furniture

Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Blå Station introduces hygiene screens into its modular seating

Caran d’Ache’s new exotic wood pencils conjure the spirit of the Alps

Inside Pedrali’s New Ideas for 2020

Instagram


Workplace | Design | Architecture