|||||The installation of a mezzanine level almost doubled the available commercial space in Goods Shed North|Quiet working areas secluded under the mezzanine level. Note the use of recovered wooden doors from the original building as decorative features|Four towers, constructed using steel or wood were inserted into the build to be used as meeting rooms|Old doors from the original building were turned into a giant communal table||

Editor’s picks

HongDesignworks adds futuristic elements to AmberMeeting office in Xi’an

Meet the next-generation of bookable work pods

Icons of Denmark exhibits new 4T System designed in collaboration with Hee Welling

Atelier du Pont completes new Paris headquarters for housing authority RATP Habitat

Workers feel more trusted and motivated thanks to hybrid working

What can the workplace learn from lockdown?

A new home for the circular economy opens its doors in London’s King’s Cross

A sonic sculpture in Mayfair creates new connections in a post-pandemic world

Tarkett develops scenographic interpretation of Play

Instagram





Workplace | Design | Architecture