Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner||Faced with a limited budget, BBH focused on revamping its atrium|Enclosed offices around the atrium were removed to open the space|A new spiral staircase makes a faster connection between floors||
29 Aug 2013

Bartle Bogle Hegarty HQ by Urban Salon

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Feel Good Friday: How understanding your distractions can optimise your work and positively impact your happiness

Apricity is the perfect spot for a business lunch in the capital

How office spaces can help solve the challenges of working parents

ARC Club opens up its latest local co-working enterprise in Camberwell

Why being yourself at work means everybody wins

Loehr’s wall-mounted desk fits right in

What is burnout and why does it matter?

Comms agency Zetteler wants its London office to reflect the company’s desire for positive change

The country with the happiest workforce also has high levels of trust and equality in staff

Instagram





Workplace | Design | Architecture