Micky Hoyle|Micky Hoyle|Micky Hoyle|Micky Hoyle|Micky Hoyle||An OSB-lined shipping container has been turned into an intimate waiting area|A lo-fi, colourful industrial look makes the best use of a limited budget|Stadium seating acts as a connecting staircase; it houses a kitchen beneath|Taking advantage of the double-height ceiling, large trees line the cafe area|Planks of pine, fixed diagonally, screen off a simple seating area||
27 Mar 2014

99c headquarters by Inhouse Brand Architects

Words by Emily Pacey

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture