Angus Martin|Angus Martin|Angus Martin||Automatic louvres and geopolymer concrete make for a low-carbon build|Academics are adjusting to a more open-plan way of working|An ETE roof lets in light but prevents solar gain||
08 Nov 2013

The Global Change Institute by Hassell

Words by James McLachlan

Editor’s picks

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Instagram


Workplace | Design | Architecture