|||||||Bright new offices for the broadband giant|The perimeter bar, benches and canteen floor are made from Bembe wood|Branding has been kept to a minimum|Three four metre interactive screens form a media wall in the lounge|Each floor is defined by a different colour contrasting with the charcoal grey seating|The industrial feel of the canteen is reinforced by the lights from an old Rover car factory||

Editor’s picks

Chat Board and Million Cph unveil multi-functional table Mies Collab

The world’s first high performance mask uses bio-based air filtration

Kettal presents Pavilion O to solve post-pandemic office needs

Mercuryo’s modern Moscow office shows why the future of work is hybrid

Triple Ferraz is Spain’s first net-zero coworking and events space

Forecasting the future of workplace restaurants

Ones to Watch: Micaela Sharp Design

Coworking space provider LABS unveils new workplace and lifestyle destination Victoria House

Fabrix and pH+ sustainably transform 19th century Victorian furniture warehouse in Camden

Instagram





Workplace | Design | Architecture