||||||The new entrance building provides a warmer welcome: previously, staff and visitors arrived through a busy heavy goods yard|A wall of Reglit glass briefly parts to reveal the river|In glass, concrete and aluminium, the entrance building is the most architecturally expressive part of the factory complex||
08 Jun 2015

T-A-P reinvents the Castle MacLellan factory

Words by Hugh Metcalf

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture