||||||The building’s saw-tooth profile was in part inspired by the de Ploeg weaving mill, designed by Gerrit Rietveld in the 1950s|Numbers recessed into the brickwork are for delivery drivers to easily locate their cargo|Rugs, and a Piet Hein Eek’s Scrapwood table and bench, soften the hard-edged concrete|The main entrance area is a cathedral- like full-height space|Clerestory glazing faces north to reduce overheating, with curtains to screen off ground-floor windows||
18 Jun 2015

Saw-toothed HQ by B+O Architectuur Interieur

Words by Hugh Metcalf

Editor’s picks

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Instagram





Workplace | Design | Architecture