Andreas Buchberger|Andreas Buchberger|Andreas Buchberger|Andreas Buchberger||Austrian media agency NIK’s new HQ, on the eastern banks of Graz’s river Mur|A lightweight steel frame made it possible to build over an existing car park|Glitzy gold panels on the outside turn into sensible storage areas on the inside|A narrow floorplate sees working areas placed at one end, and services at the other||
19 Mar 2012

Golden cubes in Graz

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture