Hufton + Crow/ David Cadzow|Hufton + Crow/ David Cadzow|Hufton + Crow/ David Cadzow|Hufton + Crow/ David Cadzow|Hufton + Crow/ David Cadzow||“It had to stay simple”: FaulknerBrowns’ S-shaped council building|Timber-clad meeting pods act as landmarks across multiple floors|Fluorescent tubes, by XAL, dramatically suspended in the entrance|Desks are shared within sectors; Orangebox supplied the seating|The ground-floor public library; skylights run the length of the building||
18 Dec 2013

FaulknerBrowns puts Rochdale on the map

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture