Benjamin Benschneider/ Timothy Hursley|Benjamin Benschneider/ Timothy Hursley|Benjamin Benschneider/ Timothy Hursley|Benjamin Benschneider/ Timothy Hursley|Benjamin Benschneider/ Timothy Hursley|Benjamin Benschneider/ Timothy Hursley|Benjamin BenschneiderA look at the world’s wealthiest charity|The multi-purpose atrium, with views of Seattle’s Space Needle|In fine weather, the landscaped central plaza becomes ad hoc workspace|The reception, given a crafty feel with felt seating and an embroidered desk|City views over the green-roofed car park from the tip of Wing A|Desks turn into mini meeting areas by adding hybrid seating/storage units|Informal shared space sits at the apex of the boomerang-shaped buildings||
25 Jul 2012

Bill and Melinda Gates Foundation by NBBJ

Words by James McLachlan

Editor’s picks

BIG gives form to the future with its latest book release

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

7 highlights from Dubai Design Week 2020

Vestre takes a dip into the world of ownerless marine plastics

Expressway by General Projects brings flexible workspace to the waterfront

Instagram





Workplace | Design | Architecture