||||||||The office building in the backstreets of the Omotesando|Thin metal louvers undulate like soft fabric|The client wanted the building to stand out from the other buildings in the backstreet|The nearby area is renowned for its architecture with buildings by Herzog & de Meuron, Tadao Ando and Jun Aoki|A series of white fluorescent tubes randomly arranged on the ceiling add character to the space|The open-plan interiors feature a pared-back design with white walls, polished concrete floors and pale wooden doors|The existing 25-year-old structure ©Google Maps||
19 Aug 2014

Amano revamps Tokyo office

Words by

Category: Architecture

Editor’s picks

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

How I Dream: Studio Noun transforms tech firm CVmaker’s Amsterdam HQ into a vibrant art-filled space

OEO designs a lifestyle office – a new HQ & flagship store for Danish cycling brand Pas Normal Studios

Café Constance: designed by local firm Atelier Zébulon Perron for Les Grands Ballets Canadiens

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Creating innovative washrooms with Ideal Standard and Armitage Shanks

British Council for Offices celebrates the achievements of rising stars

Issue 161

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

Instagram





OnOffice | Design at work