Fran Parente|Fran Parente|Fran Parente|Fran Parente|Fran Parente|Fran Parente||A light fitting made from hollowed-out gourds was custom made|Not much work going on in the games room|Outdoor furniture, used inside, fits the brief for a relaxed vibe|A grandstand area is for larger gatherings and for presentations|Masses of cheery communal space defines Walmart.com’s Sao Paulo HQ|Employees attempt an ace in the hole on the outdoor mini-golf course||
20 Feb 2014

Walmart, São Paulo by Estudio Guto Requena

Words by Helen Parton

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture