|||||||A plywood shed for (small) meetings and colourful stools sit in the area just off reception|Bespoke cabinets of colourful, laminated birchwood ply give the office its character as well as defining different zones|Taking the garden motif to the max, the fire control panel near the front door lives on a plywood “cactus”|A red, plywood element holding the company fish tank and beer fridge also separates a small eating/meeting area from the main studio|The recycled plastic light fixture in the meeting room echoes the structure’s outer walls|Modular birch ply panels are designed with tiny windows to see in and out||
16 Apr 2010

TBG’s Kentish Town HQ by Satmoko Ball

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture