Martin Bravo||||||||The conference room, centre, is the only enclosed element in an otherwise open-plan office|The working environment is set up in a way that reflects how the group collaborates|The office was designed to allow space for 20 people to work|Two of the Smog team – described as ‘supertalented’ on the company’s website|The kitchen, along with the toilets and reception, are set around the conference room – which is described as an ‘organising element’|Pre-painted corrugated sheets were used to clad the exterior of the conference room|Fibre cement boards line the interior of the conference room||
06 Dec 2010

Smog HQ by Sebastián Bravo

Words by Helen Parton

Editor’s picks

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Instagram


Workplace | Design | Architecture