Virgile Bertrand Simon|||||||The themed boardroom and entrance capture the carnival spirit of the project|Merry-go-round elements decorate the reception area|Giant 3D letters spelling ‘PLAY’ set the tone in the reception area|Soft seating and suspended carousel horses decorate first floor break out area|The ground floor boardroom sits alongside a new red staircase with the ‘Guangzhou’ sign in lightbulbs|The main open plan work areas are more neutral than the communal spaces||
08 Jun 2009

Ogilvy’s Guangzhou HQ by M Moser

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture