Gareth Gardner|||||||The main architectural feature of the office space is the spine. It features:prosmatic tiles by H&R Johnson; upholstered elements in fabric by Bute; a pinboard fabric from Kvadrat; Forbo Touch solo linoleum flooring; and Boule pendant lights by Regent Lighting|The floor plan|A 3D rendering of the spine, and the central functions it houses|Library bar with copper tiles by Metal Tiles and Golden Bell lights by Artek|Canteen with red painted picnic tables and Soft Dome lights by Habitat|Boardroom with Santa & Cole GT5 lights and Happy Chairs by Swedese||
08 Jun 2009

Langland Advertising Agency by Jump

Words by Rachel Calton

Editor’s picks

A modern co-working space centred around a village square concept

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Instagram





Workplace | Design | Architecture