Strap line 2015

OnOffice Banner OCT 300x130 2 

23 Jan 2017

Shoreditch office refurb nods to local craft traditions

Words by 

Architect Patalab creates bespoke lighting and sculpted staircase for building’s atrium

London architecture practice Patalab has completed the refurbishment of a four-storey building in Shoreditch using methods and materials that reference the local area and its history of craftsmanship.

The 14,000 sq ft space, which includes a generous internal and entrance atrium, has been substantially upgraded to offer modern offices with natural light, high ceilings and exposed brickwork.

A bespoke facade comprising 250 LED lenses and a sculpted staircase made from curved pipework feature in the glazed entrance lobby. Visible from the street, these dramatic elements play a crucial role in creating a local presence and identity for the refurbished building.

newsletter 2015

Directory