|||||||||||The redesign aims to encourage day-time visitors and reduce queues during show intervals|The Undercroft area is situated beneath the theatre|The reading room is fitted with bespoke shelving, down lights and leather seating by Benchmark|A range of seating formats help to demarcate the different areas|Royal Court Theatre signage|Filigree screens reference delicate metalwork elsewhere in the building|The Royal Court Theatre’s Grade II-listed facade overlooks Sloane Square|the shape of the reading-room doorway is determined by the stairway above|Custom-designed pendant lights|The Sofa was made from solid Sapele timber with a stain – oil finish & the seat pads – backs where upholstered in a Bute fabric.||
29 Oct 2014

Haworth Tompkins’ alumni update Royal Court Theatre

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture