Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner||Industrial-style storage units hold plywood kitchens, lockers and seating|Storage is customised ny resident start-ups: firms stay around for around six months|A moodily lit breakout space, with Kvadrat fabrics and furniture from Viaduct|A smattering of Lego on the reception desk nods to Google’s brand colours|Bulkhead lighting in this private booth nods to an industrial aesthetic|Each floor holds around 110 staff, although few have designated desks|The former cellular layout has been stripped back||
18 Jun 2012

Google Campus by Jump Studios

Words by Dominic Lutyens

Editor’s picks

Very Good & Proper launches latest collection for homeworking

Batek Architekten completes new flagship store of CBD brand VAAY in Berlin

BIG gives form to the future with its latest book release

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

7 highlights from Dubai Design Week 2020

Instagram





Workplace | Design | Architecture