|||||||||||All that was left in the building was the concrete core and airconditioning|The open-atrium spans five storeys|The openness of the office leads to transparency and connectivity|The 13m LED screen dominates the atrium|Taking a break from the open-office environment|Bespoke lighting was created for key areas|Printing plates from the 50s and 80s line the ceiling|500 wooden pallets were repurposed|Agrricultural wire mesh used for the ballustrade|The original concrete floors were ground and polished||
09 Jan 2015

Detroit office wears its past on its sleeve

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Snøhetta triumphs in Theodore Roosevelt Presidential Library design competition

Living Objects: Adorno presents a new wave of Polish craft and design

Kengo Kuma and Caran d’Ache have reimagined the Varius pen into a work of Japanese art

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Instagram


Workplace | Design | Architecture