Pascal Gambarte|Pascal Gambarte|Pascal Gambarte|Pascal Gambarte|Pascal Gambarte|Pascal Gambarte|Pascal Gambarte||A gold ‘house’ provides closed-off spaces, acting as a big room divider|View through the Gold House, clad in Dibond aluminium composite panels|The original wood-block floor was hidden under a thick layer of dirt|A cosy domestic look contrasts with the industrial style used elsewhere|The clock is an original feature from the building’s days as a metal workshop|Mass lunchtime gatherings are an important part of the work ethic|Up in the eaves, light floods in through the industrial windows||
25 Sep 2013

Designliga’s cavernous Munich workspace

Words by Emily Pacey

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture