||||||The indoor plaza is situated in an old storage room beneath a government building|The plaza contains a range of seating options and breakout spaces|The neutral palette is lifted by slashes of green|The cafe and meeting ‘shed’ a clad in pale wood|Silver birch trunks act as narrow pillars throughout the space||
28 Aug 2014

Cube designs indoor plaza to look like a park

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Instagram





Workplace | Design | Architecture