Philip Vile|Philip Vile|Philip Vile|Philip Vile|Philip Vile|Philip Vile|Philip Vile|Philip Vile||A rotating ad sits alongside the reception desk, which introduces the red goalpost detail|A London Eye graphic sits above the new link staircase between the ground and first floors|The boardroom with red light fixtures, wall and seats. The Sagal Group supplied all the furniture in the refit|A new stair acts as a hub, with casual seating areas on the ground|Red circular manifestations on the glass wall of an editing suite|Open-plan workspace|‘Floating’ red box structures organise the space while maintaining a feeling of openness|Informal meeting point in the ground floor work area||
19 Jan 2011

Comic Relief by The Interiors Group & Jump Studio

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture