John Gollings|John Gollings|John Gollings|John Gollings|John Gollings||Client-facing areas have a gallery feel showing off the firm’s art|Wide Douglas fir floorboards add some texture without looking busy|Communal space gets the best views, to lure staff from their offices|A minimal-looking new stairwell slices through six of the seven floors|Allens Linklaters has traded hierarchical office sizes for breakout areas||
22 Nov 2012

BVN curates Allens Linklaters’ Melbourne HQ

Words by Rachel Calton

Editor’s picks

Kengo Kuma and Caran d’Ache have reimagined the Varius pen into a work of Japanese art

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

Instagram


Workplace | Design | Architecture