Jamie McGregor Smith|Jamie McGregor Smith|Jamie McGregor Smith|Jamie McGregor Smith|Jamie McGregor Smith|Jamie McGregor Smith|Jamie McGregor Smith|Jamie McGregor Smith||Fabric-wrapped ‘fins’ behind reception can change with the seasons|A youthful and eclectic design take suits the workforce (average age: 23)|”Vintage, but not overdone” was MoreySmith’s brief for fashion brand Asos|Eames RAR rockers against a wall of giant monochrome graphics|MoreySmith created a central atrium and staircase, giving the office a heart|Hay’s patchwork ottomans came to sum up ASOS’s laid-back style|Giant-timber clad booths dominate the chilled second-floor cafe|Reclaimed wood is used throughout. on floors and dropped raft ceilings||
07 Nov 2013

Asos by MoreySmith

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

Instagram


Workplace | Design | Architecture