||||||||The Foundry in Vauxhall, south London|The zigzagging roofline of the new extension echoes the factory’s original look|The layout includes smaller open-plan offices alongside communal facilities|New materials – concrete and timber – contrast with patinated brickwork|Architecture 00 collaborated with the Alliance for Inclusive Education to ensure the building’s accessibility|A deck with mesh fencing provides secure outside space; there are also publicly accessed roof terraces|Generous glazing on the ground floor is the material embodiment of the concept of an open, inclusive space||
19 May 2015

London’s finest: The Foundry by Architecture 00

Words by Dominic Lutyens

Editor’s picks

Ippolito Fleitz Group creates office design that promotes collaboration

This flexible Moscow workspace shows how to balance work and leisure

At Work With: Here Design on ushering in the new

Design London makes its LDF debut

Four insights from the workplace of the future

5 ways houseplants support health and wellbeing at work

The most productive colours to paint your home working space

At Work With: Here Design on Beautility

Studio Indigo completes eclectic office interior designed with creativity and wellbeing in mind

Instagram





Workplace | Design | Architecture