||||||The desk measures 300 x 385 x 570 cm © Joseph Walsh Studio|The shelf measures 155 x 435 x 500 cm © Joseph Walsh Studio|Made from ash wood and finished in white oil © the artist, courtesy of New Art Centre, Roche Court Sculpture Park|Magnus Celestii allows Walsh the opportunity to explore the relationship between form and function © the artist, courtesy of New Art Centre, Roche Court Sculpture Park|The piece is the culmination of many years of work © the artist, courtesy of New Art Centre, Roche Court Sculpture Park||
21 Aug 2014

Joseph Walsh’s sublime, spiralling desk

Words by

Category: Design

Editor’s picks

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

How I Dream: Studio Noun transforms tech firm CVmaker’s Amsterdam HQ into a vibrant art-filled space

OEO designs a lifestyle office – a new HQ & flagship store for Danish cycling brand Pas Normal Studios

Café Constance: designed by local firm Atelier Zébulon Perron for Les Grands Ballets Canadiens

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Creating innovative washrooms with Ideal Standard and Armitage Shanks

British Council for Offices celebrates the achievements of rising stars

Issue 161

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

Instagram





OnOffice | Design at work