|||||TateHindle replaced dark-brown brick cladding with high-performance glass|The refurbished buildings uses 40% less energy|Removal of the rooftop plant room, created scope for another floor|Total floorspace is now approximately 2700sq m||
16 Jul 2014

TateHindle reclads 1980s office block in Holborn

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Snøhetta triumphs in Theodore Roosevelt Presidential Library design competition

Living Objects: Adorno presents a new wave of Polish craft and design

Kengo Kuma and Caran d’Ache have reimagined the Varius pen into a work of Japanese art

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Instagram


Workplace | Design | Architecture