|||||||||||The linking structure was conceived as an “urban ribbon”|It connects the various element of the 362,000sq m complex|||At night, the ribbon frames the entrance to the music and theatre venues|The ribbon houses purely public functions such as F+B and retail|Sunken daylight wells provide access to the car park drop-off areas|One of two exhibition centre|The ribbon lifts up to provide access to the waterfront plaza and public spaces|© 10 Design||
14 Jan 2015

10 Design ties up phase one of the Zhuhai CBD

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Universal Design Studio designs guest rooms at Villa Copenhagen

Instagram


Workplace | Design | Architecture