|||||||The complex consists of five vast ‘silos’|The HQ overlooks Europe’s busiest freeway|The office block is elevated on stilts to allow lorries to pass underneath|The larger structures are made in slip form to make them more robust, while the office buildings are prefabricated offsite|The ends of the silos and polygonal windows allow an abundance of light into the office building|The ends of the silos and polygonal windows allow an abundance of light into the office building||
26 Aug 2014

Landmark HQ cements the ‘new east’ of Paris

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Kengo Kuma and Caran d’Ache have reimagined the Varius pen into a work of Japanese art

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

Instagram


Workplace | Design | Architecture