Kyungsub Shin|Kyungsub Shin|Kyungsub Shin|Kyungsub Shin|Kyungsub Shin|Kyungsub Shin|Kyungsub Shin||Korean comms company sets up on a volcanic island|The main work floor: there are no private offices, only smaller meeting rooms|Mass Studies’ building for Daum comprises a series of stacked concrete arches|The main lobby area on the ground floor, which is dedicated to social activity|The concrete was dyed an ochre colour, to echo the volcanic landscape|Former urbanites now enjoy views of nature, instead of dense high-rises|Duam hopes that its migration from Seoul will give staff better lives||
21 Jan 2013

Korea’s Daum HQ by Mass Studies

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Jon Grant London’s 6 metre hot-desking table is made for both socialising and social distancing

A modern co-working space centred around a village square concept

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

Instagram





Workplace | Design | Architecture