Javier Callejas|Javier Callejas|Javier Callejas|Javier Callejas|Javier Callejas||The building retains the seclusion of its old life as a convent garden|Porthole-shaped skylights pierced the ceilings on the ground floor|The building’s double skin of glass helps to regulate temperature|In the two sandstone-walled inner courtyards, nature is firmly tamed|The walled complex in context, as part of the ancient city of Zamora||
22 Nov 2012

Junta Castilla y León offices by Alberto Campo Baeza

Words by Dominic Lutyens

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture