Andrew Lee|Andrew Lee|Andrew Lee|Andrew Lee||Airy aluminium and glass are anchored by sandstone-filled gabions|Solid spruce panels form walkways: “Scotland has lots of spruce. Let’s use it!”|A tranquil upper floor features a mix of open-plan workspace and cellular offices|The gabion-covered drum contains the building’s main circulation space||
18 Jun 2012

Hillcrest green digs by Nicoll Russell Studios

Words by Hugh Metcalf

Editor’s picks

Federica Biasi designs Kokoro Working Box for Manerba

BDG repositions Sea Containers London with Future Work installation and research hub

The benefits of having dogs at work

Working in an office on Thursdays 4 times more popular than Mondays

Is home working too homely?

The Melbourne office designed to boost employee wellbeing

HongDesignworks adds futuristic elements to AmberMeeting office in Xi’an

Meet the next-generation of bookable work pods

Icons of Denmark exhibits new 4T System designed in collaboration with Hee Welling

Instagram





Workplace | Design | Architecture